palet_nieuwsbrief

Mooi jaar werd nog mooier

Terugblik en nu op de schildersezel..

In Juli kopte de kranten al ‘Mooi jaar voor Dordtse schilder Kim van den Enden’. En daarna werd het nog mooier. Niet gek dat ik het gevoel heb dat er twee jaar in één gestopt zijn.

Begin dit jaar gaf ik mijn schilderwerk letterlijk de ruimte door mijn atelier te verhuizen naar Rotterdam. Naast dat ik daar nu groot kan werken (op dit moment staat er een doek van 100 x 180 cm op de ezel), heeft het een ideale ligging met fantastisch uitzicht over de Maas. Op deze nieuwe locatie heb ik al vele fijne mensen mogen ontvangen en al heerlijk geschilderd.

Mijn werk ging ook de deur uit en kwam zo te hangen in Museum de Fundatie, het Rijksmuseum, Slot Zeist, de VTwonen & Designbeurs en bij galerie Schippers. Oja, en door mijn deelname aan Sterren op het doek ook een dagje in het Singer museum, waarna het portret terechtkwam in de woonkamer van Aart Staartjes. Daarnaast hebben ook nog een aantal opdrachten hun thuis gevonden. Zo bevindt zich nu een werk van mijn hand in Italië.

Ontzettend dankbaar voor alle steun, waardering en kansen die ik gekregen heb kijk ik terug op dit jaar. Dankzij jullie support werd dit mooie jaar pas echt mooi!

Ik ben benieuwd wat 2020 zal brengen. In elk geval zal ik onderstaand werk voltooien.
Maar eerst wens ik iedereen een gezellig uiteinde en een gelukkig en gezond nieuwjaar.

... Wordt vervolgd

IMG-20191006-WA0007
facebook instagram