Portretten

Ze komen dagelijks voorbij in de vorm van een selfie of kiekje op diverse social media. Zo vluchtig als die portretten, vragen deze geschilderde portretten om tijd. Tijd om gemaakt te worden en tijd om gezien te worden. Het portret kijkt je aan en probeert een connectie te maken met de kijker. Zie je mij?

Portretten op maat

In feite is elk portret op maat en komen bij een opdracht in overleg met de klant tot stand. Bij de portretten hieronder is de letterlijke afmeting ook anders. Respectievelijk 60 x 80 cm, 50 x 70 cm, 90 x 60 cm en 60 x 80 cm. Bij een grotere afmeting van het doek/paneel is het ook mogelijk om meer van het lichaam of meerdere personen weer te geven. 

Hieronder enkele portretten met de afmeting 25 x 35 cm. De portretten zijn geschilderd op paneel en uit meerdere lagen olieverf opgebouwd.

Familie ogen

Deze ogen zijn elk geschilderd met olieverf op 10 x 10 cm doek. Zoals de titel al aangeeft, zijn het de ogen van familieleden. Zo bij elkaar gaan de ogen nog meer relatie aan. Waar zitten de overeenkomsten en verschillen? Welk karakter lees je af in het oog?